facebook

Наставник Фенербахче: Шахтар може грати навіть із зав’язаними очима

Головний тренер Фенербахче Вітор Перейра розповів, чому його команда програла Шахтареві.

1663315



Як я і говорив до цього, я вірю в свою команду. У нас є мотивація, і ми обов’язково порадуємо своїх уболівальників.

Треба розуміти, що донецький Шахтар – дуже сильна команда: зіграний склад, тренер Мірча Луческу працює з командою вже багато років. Вважаю, що футболісти Шахтаря можуть грати навіть із заплющеними очима.

А Фенербахче – зовсім новий колектив, і ми тренуємося всього три тижні. Тим не менше ми повільно, але впевнено йдемо далі, багато працюємо. Я відчуваю, що станемо сильнішими. Шахтар сьогодні використовував усі свої гольові моменти, а мої гравці, навпаки, не змогли забити. Але все одно цей матч для нас був відмінним матеріалом для роздумів.

Можливо, другий гол змінив рівновагу в грі. Фенербахче діяв сміливо, провели гідний матч. Перший тайм пройшов для нас задовільно, якщо не вважати пропущений м’яч. Сьогодні ми набули великого досвіду. Проаналізуємо, виправимо помилки. Щиро обіцяю, що найближчим часом Фенербахче зможе виграти чемпіонський титул.

Ось тільки з Ліги чемпіонів ми, на жаль, вибули. Моя команда обов’язково виправдає очікування наших уболівальників, ми перепрошуємо, що сьогодні підвели їх. Упевнений, якби зустрічі з Шахтарем відбулися на кілька тижнів пізніше, то ми б показали зовсім інший результат.

Моє вилучення? Я знаю, що я є дуже емоційним тренером. Я завжди в грі, пропускаю її через себе. Але я думаю, що не заслужив червоної картки, я нічого не зробив. Рішення про видалення приймав четвертий арбітр, який перебував найближче до епізоду. На жаль для мене, це суддівське рішення я змушений був прийняти.

Читайте також:  Тренера Челсі Жозе Моурінью позбавили прав за перевищення швидкості

Але давайте говорити про сам матч! Якщо ми зациклилися на суддівських рішеннях, то ні до чого не прийдемо. Не вірю, що моє видалення стало ключовим моментом у цій грі для нашої команди. Чесно зізнатися, я не бачив другого гола в наші ворота. Але я не думаю, що цей гол позначився на командному дусі.

Донецький Шахтар вийшов у плей-оф кваліфікації Ліги чемпіонів. Після нічиї 0:0 у першому матчі з Стамбулі з Фенербахче, удома на Арені Львів підопічні Мірчі Луческу повністю переграли суперника, здобувши впевнену перемогу 3:0.

Шукайте деталі в групі Facebook