facebook

В Естонії відкрили вакансію корабельного кота

Плавати кіт буде на пароплаві Katharina, який катає пасажирів в таллінській затоці.

1663260



Капітан пароплава “Katharina” шукає на порталі вакансій CV-Online в свою команду корабельного кота. У разі особливо хороших результатів капітан згоден брати кандидата на ніч до себе в ліжко.

До кандидата висуваються такі вимоги: він повинен бути самостійним, рішучим, енергійним, з хорошим зором і слухом, бути здатним прибирати за собою і добре плавати. Також кандидат не повинен боятися води, штормового моря і швидкого темпу роботи.

В оголошенні про найм значиться, що на користь кандидата буде говорити наявність морської освіти та досвіду роботи. Команда пропонує роботу до душі, безкоштовне розміщення в районі Калама, їду в необмежених кількостях і можливість спати тоді, коли захочеться.

За словами капітана судна Хейккі Халдре, вже з’явилося кілька осіб, що цікавляться, кіт на кораблі був і раніше, проте він став занадто старий для плавання.

“Katharina” – типове скандинавське пасажирське судно для прибережного плавання, побудоване в 20-му столітті в Норвегії, на суднокорабельні Ulstein Mekaniske Verksted. Судно ходить в естонських водах, в основному в Талліннській затоці, вивозячи пасажирів покататися в море або до острова Найссаар.

Як раніше повідомлялося,в Інтернеті набирає популярність відео з рудим котом, який завадив своїй господині зняти на камеру заняття йогою.

Читайте також:  Польща направила в Україну 22 вантажівки з гуманітарною допомогою

Шукайте деталі в групі Facebook