facebook

Злочинці, що називають істину божевіллям, небезпечні для світу!

Проблема російського режиму – саме в його несприйнятті фактів. І саме це несприйняття дозволяє зробити висновок, що ми маємо справу з небезпечними злочинцями, що готові оголосити божевіллям звичайну істину.

Прес-секретар російського слідчого комітету Володимир Маркін поквапився оголосити божевільним українського військового прокурора Володимира Матіоса. Маркіну не сподобалася заява Матіоса про причетність начальника Генерального штабу Збройних сил Російської Федерації Валерія Герасимова до війни проти України. Ну і, природно, матеріали на Шойгу і Путіна може збирати тільки безумець – хто ж ще?

Завдяки заяві Маркіна ми бачимо, як виглядає світ із палати справжньої божевільні. Маркін, як і інші пройдисвіти, що забезпечують пропагандистське прикриття Кремля, не хоче бачити, як він виглядає ззовні. Він щиро не розуміє, як це можна розслідувати діяльність «самого» Путіна. Адже цей чиновник для Маркіна і багатьох його співвітчизників – не обраний керівник, а цар і бог. Він не хоче бачити, що ніхто не вірить у байки Москви щодо її непричетності до військових дій проти України. Простіше кажучи, Маркін живе у своїй власній реальності. І всі, хто не хоче занурюватися в його дивний світ – безумці.

Саме тому діалог із росіянами і немає сенсу – з тими, хто підтримує злочинний режим Путіна. Ці люди не хочуть ані дискусій, ані розслідувань. Вони хочуть, щоб чорне називали білим, диктатуру – демократією, народне повстання – фашизмом, агресивну країну – миротворцем, бездарне правління – вершиною компетентності, корупцію – професіоналізмом, злочин – подвигом. Будь-який вихід за рамки цієї підміни понять негайно оголошується божевіллям.

А як може бути інакше? Якщо ми скажемо прихильникам Путіна, що козак Бабай – наркоторговець і кримінальник, а не герой «русского міра», нас негайно назвуть божевільними. Якщо ми скажемо росіянам, що приєднання Криму до Росії суперечить міжнародному праву і зобов’язанням самій Росії, нас негайно назвуть божевільними. Якщо ми скажемо росіянам, що Савченко була викрадена, а не перейшла кордон, нас негайно назвуть божевільними… І так далі – але ж мова йде не про оцінки, а про факти! І Матіос займається не оцінками, а фактами.

Читайте також:  Зустріч Зеленського та Путіна: Кравчук зробив гучну заяву

Джерело – http://www.radiosvoboda.org/content/article/27178181.html


Шукайте деталі в групі Facebook