facebook

Газманов, Боярський та Депардьє прокоментували український “чорний список”

Газманов вважає за честь потрапити в український стоп-лист, але Депардьє йому шкода.

1664232



Французького актора Жерара Депардьє не цікавить український “чорний список” діячів культури з Росії. Про це заявив представник актора Арно Фрілле радіостанції Говорить Москва.

Співак Олег Газманов, який також потрапив до “чорного списку”, заявив РИА Новости, що вважає почесним потрапити в український стоп-лист.

“По-перше, я не створюю загрозу національній безпеці України. Взагалі звучить це все дуже дико. Власне, все, що відбувається зараз між нашими країнами, це все дуже дико. Це по-перше. По-друге, Депардьє шкода. Чого він до нас потрапив у цей список? Мені почесно бути в цьому списку. Це ті люди, які хочуть, щоб Росія була могутньою державою. Але не для того, щоб при цьому порушувати інтереси України. Я дуже тепло ставлюся до України, до тієї частини України , яку я вважаю розсудливою”, – розповів Газманов.

Артист Михайло Боярський заявив, що його не цікавлять ніякі чорні списки України. Про це він заявив в ефірі радіостанції Російська служба новин.

“Я читаю тільки в ресторанах меню, решта списків мене не цікавлять”, – заявив Боярський.

Як повідомлялося, наприкінці липня на сайті Мінкультури був опублікований “Білий список” іноземних громадян, що надали підтримку Україні. Серед російських артистів до списку потрапили музикант Андрій Макаревич, актори Лія Ахеджакова, Валентин Гафт, Олег Басилашвілі і Михайло Єфремов, режисер Ельдар Рязанов, лідер гурту ДДТ Юрій Шевчук, Земфіра.

Також до друзів України були зараховані письменники (Борис Акунін, Віктор Шендерович), поет Орлуша і журналіст Артемій Троїцький.

Раніше французьке видання Оuest-France писало, що Депардьє й Емір Кустуріца потрапили до списку із 600 людей, які загрожують нацбезпеці України. У статті також говорилося про те, що в Україні заборонено згадувати Депардьє в ЗМІ і демонструвати фільми з його участю.

Читайте також:  В Івано-Франківську освятять першу церкву для дітей

Шукайте деталі в групі Facebook