facebook

СБУ затримала командира одного з батальйонів “ДНР” та бойовика

Співробітники Служби безпеки України затримали командира одного з батальйонів терористичної організації “ДНР” на прізвисько “Козир” та бойовика зі зброєю



1361343

Про це повідомляє прес-служба СБУ.

 “Мешканець міста Торез Донецької області у квітні минулого року вступив до лав терористичної організації та брав безпосередню участь у бойових діях проти українських військових. Під його керівництвом бойовики воювали проти сил антитерористичної операції у містах Слов’янськ, Шахтарськ, Іловайськ та Дебальцеве Донецької області”, – йдеться в повідомленні.

Управління СБУ в Донецькій області відкрило кримінальне провадження за ч. 1 ст. 258-3 (створення терористичної групи чи терористичної організації) Кримінального кодексу України.

Крім того, співробітниками Служби у місті Слов’янськ затримано бойовика, який минулого року воював проти сил АТО у складі незаконного збройного формування терористичної організації “ДНР”.

“Під час проведеного обшуку за місцем проживання у бойовика вилучено гранати Ф-1 та РГД-5, набої калібру 7,62мм”, – додають у СБУ.

Нагадаємо, що СБУ спільно з фахівцями ДП “Український державний центр радіочастот” ліквідувала неконтрольований канал міжнародного зв’язку бойовиків із Москвою.

Читайте також:  За час АТО бойовики втратили 14,6 тис. осіб і 260 танків, - штаб

Шукайте деталі в групі Facebook