facebook

У Городенці два угрупування молодиків зійшлися на розбірки з битами. Одного знайшли мертвим у полі

Днями Городенківський район заполонили міліціонери. Цьому передували неоднозначні події в районі, що спричинили до напруги в суспільстві й погіршення криміногенної ситуації в районі.


 11816071_884145918337274_701026901033176879_o__large

Як повідомив тимчасово виконуючий обов’язки начальника Городенківського РВ УМВС Роман Винничук, відбувалося відпрацювання району.

Напередодні ввечері виник конфлікт між односельцями приміського села. Одного з них мертвим пізніше виявили на полі. Є версія, що його після бійки ще живим запхнули до автомобіля. Видимих слідів тілесних ушкоджень у потерпілого не було, натомість судмедексперт виявив гематому і черепно-мозкову травму.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 119 ККУ “Вбивсто з необережності”.

Також відбулися розбірки між двома групами молодих людей у районі кафе “Едем”, що в центрі Городенки. Сільські хлопці на автомобілях з битами приїхали до міста розібратися з місцевими. В результаті є пошкоджені автомобілі, в одного з учасників бійки перелом руки. Учасники злочину встановлені, відкрито кримінальне провадження за ст. 296 ККУ “Хуліганство”.

Для стабілізації ситуації в Городенківському районі правоохоронці запросили підмогу в обласному управлінні МВС і разом провели відпрацювання району.

Результатом заходу стало те, що відпрацювали всі населені пункти краю, 41 раніше судиму особу, зафіксували 40 правопорушень.

Роман Винничук закликав наших краян створити громадське формування, щоб стежили, як працює міліція.

Читайте також:  На Прикарпатті вночі застрелили чоловіка, зловмисників ще шукають (ОНОВЛЕНО)

Шукайте деталі в групі Facebook