facebook

Світ повинен відповісти на брехню, яка публікується рассєйськими ЗМІ

“Дії Путлера, спрямовані на захоплення Криму і дестабілізацію України



, вимагають сильної відповіді”, – повідомляє Джон Атлі – видавець журналу American Conservative.

“Це не виключає переговорів: на нещодавній зустрічі Вашингтонського форуму з нафти і газу (Washington Oil & Gas Forum) один із виступаючих сказав, що готівкові резерви путіна – близько 200 мільярдів доларів – допоможуть йому протриматися протягом ще двох років, після чого санкції і низькі ціни на нафту приведуть до реального руйнування російської економіки.

Однак росіян ще потрібно переконати про те, що вони не зможуть продовжувати відрізати шматки території від України без серйозних наслідків. Америка повинна допомогти українцям: питання про оборонну зброю, особливо, яка використовується проти танків і артилерії, повинна бути на порядку денному.

І, нарешті, Вашингтон повинен відповісти на ту брехню, яка публікується в російських засобах масової інформації та яка, зокрема, потрапляє до Америки через телеканал Russia Today (RT). Результати пошуку в Google свідчать про те, що перевага і довіра виявляються на стороні контрольованих режимом російських «медіа» та блогерів, які часто поширюють дезінформацію. Телеканал CNN припинив свою роботу в Росії через цензуру і небезпеку, якій піддаються його журналісти.

Інститут Катона (CATO) восени минулого року влаштував спеціальну зустріч, в ході якої членам нового уряду розповідали про вільний ринок, просуваючи його ідеї, а також про антикорупційні заходи. Організація «Студенти за свободу» (Students for Liberty) провела спеціальну конференцію в Києві.

Всі її учасники говорили про ідеалістично налаштованих молодих людей, що працюють заради того, щоб Україна могла наслідувати приклад Європи, а не путінської Росії. Після захоплення Криму режим припинив трансляцію західних телеканалів і обмежив свободу Інтернету.

Читайте також:  Які країни світу відкрили кордони для українців

Повірте мені – українці не хочуть опинитися під владою нинішнього російського поліцейського режиму”, – резюмує Джон Атлі.

Джерело – http://www.theamericanconservative.com/articles/ukrainians-are-not-nazis-and-they-need-our-help/

Шукайте деталі в групі Facebook