facebook

Луїс Енріке: Матч за Суперкубок UEFA – це випробування

Головний тренер Барселони Луїс Енріке очікує складного матчу за Суперкубок UEFA.

1665289



“Нас чекає перший офіційний матч у сезоні, і це прекрасна можливість перевірити наш стан. Ми зустрінемося зі справжніми чемпіонами. Матч за трофей – це випробування, і ми поставимося до нього так само, як і до будь-якого іншого. Подивимося, як завтра зіграємо і чи зможемо здобути перемогу.

Читай також: Андрес Іньєста може пропустити матч за Суперкубок UEFA

Мені все одно, вважають нас фаворитами чи ні. Треба показати на полі, що ми найкращі. Ми знаємо, що Севілья – сильний суперник, якого завжди важко обіграти. Я дуже радий, що ми беремо участь в матчі за Суперкубок UEFA. Ми знаємо, що потрібно зіграти дуже добре, якщо хочемо перемогти.

У Севільї навіть менше гравців, ніж у нас, тому я думаю, що обом командам доведеться вирішувати кадрові проблеми. Але у футболі до такого необхідно звикати.

Севілья зробила багато придбань, і її тренеру буде непросто з цим впоратися. А ось у нас мало що змінилося у порівнянні з минулими сезонами.

Я вважаю, що чим більше трофеїв виграєш, тим краще. Кілька наших гравців можуть встановити рекорди – це дуже добре, адже ми отримуємо шанс знову увійти в історію.

У нас є все, щоб виграти цей трофей. І ми повинні це зробити”, – сказав наставник Барселони.

Нагадаємо, раніше СПОРТ bigmir)net повідомляв, що три гравці Севільї отруїлися перед матчем за Суперкубок UEFA. Також не зможе взяти участь у двобої Неймар, який захворів на епідемічний паротит.
За матеріалами: uefa.com

Читайте також:  Ярмоленко повеселився на прес-конференції згадавши Роналду: "зв'яжіться зі мною" (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook