facebook

Підозрюваного у вбивстві Бузини залишили під вартою ще на два місяці

Таке рішення виніс Шеченківського суд столиці.

1666997



Шевченківський районний суд Києва підтримав позицію прокуратури і продовжив запобіжний захід у вигляді утримання під вартою для підозрюваного у вбивстві журналіста і публіциста Олеся Бузини Андрія Медведька на 60 діб, повідомила УНН прес-секретар прокуратури Києва Надія Максимець.

Також, відомо, що вчора в судовому засіданні стосовно Андрія Медведька, за клопотанням захисників підсудного, заслухали свідка з боку захисту Павла Мищака, добровольця ДУК “Правого сектора”.

За його словами, підозрюваний Андрій Медведько 16 квітня, в день вбивства Олеся Бузини, перебував на військових заняттях з топографії на базі “Правого сектора” у Дніпропетровській області, і саме Павло Мищак проводив з ним заняття з топографії.

Однак, свідок не зміг представити документальні підтвердження своїх слів і назвати людей, які також могли бачити підозрюваного на заняттях з топографії на базі “Правого сектора” у Дніпропетровській області.

Павло Мищак наголосив, що це секретно і він не може цього зробити без дозволу свого командира.

Раніше повідомлялося, щов суді свідки розповіли, як виглядали ймовірні вбивці Бузини.

Нагадаємо, вдень 16 квітня у столиці біля під’їзду власного будинку був убитий журналіст і письменник Олесь Бузина. Радник глави МВС, народний депутат Антон Геращенко заявив про причетність російських спецслужб до вбивства Бузини.

Читайте також:  Мер Кривого Рогу Костянтин Павлов знайдений застреленим на подвір'ї власного будинку

Шукайте деталі в групі Facebook