facebook

Бидлопаркінг від панянки: як у Львові припаркувалася Ольга Фреймут (фото)

13 серпня, у Львові застукли за неправильним, або ж як називають борці з автохамами “рагулським” паркуванням, відому телезірку Ольгу Фреймут.

1667053_22


Про це повідомляє Marta Turetska на сторінці Варти-1 у Фейсбук, передає Корупція Інфо.

Вийшла собі пообідати в районі Привокзальної, перехрестя вулиць Стороженка і Чоловського. Дивлюсь на тротуарі стоїть припаркований Range Rover. Підійшла. За кермом панянка в сонячних окулярах і з мініатюрною чіхуахуа. Я зробила зауваження. У відповідь стандартні авихтотака,#адеямаюстати “, і на кінець “включу аварійку, так краще?”. Після чого пані пішла по справах. Ну я взялася фотографувати, прибігає власниця і – увага! – фраза, від якої я зареготала і трохи розгубилася: “Може хочете селфі з селебріті”? Вибачайте, пані Оля Фреймут, не впізнала. Вітаю у Львові!“-, йдеться в повідомленні.

gLUJrvbeBeA

hiqhaSVOScY

Всі читачі добре знають Ольгу Фреймут за таками відомими телепередачами як “Ревізор” та Інспектор Фреймут”, в яких вона як телеведуча цих проектів прискіпливо перевіряє заклади громадського харчування та готелі, вчить їх не порушувати правила  та етеку  ведення готельного та ресторанного бізнесу. А сама взамін що?

Усім львів’янам добре відома місцевість, де “вдало” припаркувалася знаменита Фреймут, а саме на тротуарі біля будівлі по вул. Чоловського, 2, в якій знаходяться три місцеві  суди – Львівський окружний адміністративний суд, Галицький та Сихівський районні суди м. Львова.

Що ж навіть судді не дозволяли собі таке “королівське” паркування.

Читайте також:  Ізраїльський лікар відмовився від 50 тисяч доларів дізнавшись, що оперує українського солдата

Шукайте деталі в групі Facebook