facebook

Парасюк прокоментував можливість створення партії «Укроп»

Володимир Парасюк заявив, що до депутатської групи «Укроп», куди зокрема входять нардепи Ярош, Філатов і Береза, готові приєднатися інші парламентарі.

maxresdefault



Парасюк виступає за об’єднання патріотичних сил, однак створення політичної партії під назвою «Укроп» наразі не на часі.

Про це народний обранець повідомив у соцмережі.

Парасюк спростував, що перебуває під контролем олігарха Ігоря Коломойського і запевняє, що люди бізнесмена Геннадій Корбан і Борис Філатов (які є друзями парламентаря), не впливають на його рішення.

«Розпочну з того, що я не є людина Коломойського і грошей він мені не дає. Я – людина незалежна і те, що я товаришую з Корбаном і Філатовим не впливає на прийняті мною рішення і на мою життєву позицію. Від перших днів існування цього Парламенту все українське суспільство зрозуміло за кого воно віддало свій голос і що нація знову зробила помилку. Перший меседж суспільства був: «Нас знову кинули. Об’єднуйтесь», – написав Парасюк.
За його словами наодинці у парламенті нічого не вдієш, тому й була створена депутатська опозиційна група «Укроп».

«Від перших днів роботи Парламенту я зрозумів, що сам нічого там не вдію, бо можна скільки завгодно висловлювати свою позицію, але фракції все рівно проштовхнуть рішення, яке їм вигідне, бо їх багато, а ти один. Тому я чудово розумів, що мушу шукати людей, з якими можу об’єднатись. Таких людей я знайшов.

Разом з Борисом Філатовим, Дмитром Ярошем та Бориславом Березою ми оголосили про створення депутатської групи «УКРОП». Зараз до нас готові приєднатись також інші депутати. Звісно, поки важко про щось говорити конкретно, але перші кроки в цьому питанні вже зроблені. Стосовно партії, то про це зараз мова не йде. Особисто для мене це питання зараз не на часі і не є доцільним», – пояснив нардеп.

Читайте також:  Головою Галицької РДА став Микола Попович

Шукайте деталі в групі Facebook