facebook

Зоря програла Легії домашній матч Ліги Європи

Луганська Зоря мінімально поступилася в першому матчі плей-офф Ліги Європи.

1670303



Подробиці і онлайн матчу: Зоря – Легія онлайн-трансляція матчу Ліги Європи

Луганська Зоря дуже здорово почала матч – в перші 20 хвилин українська команда мала щонайменше три можливості, щоб відкрити рахунок в матчі, але Куцяк на п’ятій хвилині здійснив сейв після удару Малиновського, той же Малиновський пробив у руки воротарю, а Караваєв вистрілив вище воріт.

До середини тайму Легія вирівняла гру, а перед перервою навіть мала шанси піти у роздягальню із забитим голом, але вже Шевченко виручив команду після удару Ніколіча, а Кухарчик пробив повз ворота.

В цілому перший тайм був рівним з моментами біля обох воріт. Тим прикріше був початок другого тайму, коли Юрій Вернидуб кинув у бій відразу двох гравців з лави запасних, і один з них – Любенович – програв боротьбу в своїй штрафній після подачі кутового Женічаку, той скинув на Кухарчика, який у воротарському стрибнув вище за всіх і переправив м’яч у ворота.

Забитий гол надломив футболістів Зорі, і лише під кінець матчу луганська команда зібралася на штурм воріт суперника, але той діяв біля своїх воріт дуже злагоджено і не давав Зорі вільних зон. Зате в контратаці Легія могла збільшити свою перевагу, і щастя Шевченка, що в двох епізодах йому на допомогу прийшов каркас воріт.

У підсумку Зоря поступилася 0: 1, але гру команда показали рівну, тому сміливо можна стверджувати, що переможець пари визначиться в Польщі через тиждень.

Зоря – Легія 0:1

Гол: Кухарчик, 48
За матеріалами: СПОРТ bigmir)net

Читайте також:  Зоря повертає Дніпро на третє місце в чемпіонаті

Шукайте деталі в групі Facebook