facebook

Куди піти на вихідні в Івано-Франківську

Невже цей робочий тиждень так швидко закінчився? Аж не віриться, що ми стільки багато працювали. А коли добре працюєш важливо що?



 1m818vi1sj17

Правильно — гарно відпочити, тим паче, що стільки вихідних припадає. Тому ми вирішили підібрати для вас кілька подій та місць, куди ви зможете піти цими вихідними. До речі, ви не думайте, що ми забули про День Незалежності. Чекайте публікацію з цікавими подіями, що будуть відбуватись в цей день.

Турнір «Street Fishing -2015»

Реєстрація учасників триватиме з 05:00 до 06:00. Це вже другий турнір «Street Fishing», який організувала спільнота «Спінінгова ловля в Івано-Франківську» спільно з адміністрацією Міського парку. Змагання відбуватимуться в 3 тури, по 2 години кожен. Учасники турніру ловитимуть не будь-яку рибку, а тільки хижу —окунців та щук. Залік відбуватиметься за вагою впійманої риби. До того ж здійснювати риболовлю можна буде не на живу приманку з гачком, а на штучну, щоб не поранити рибу. Після останнього третього туру змагань та зважування, усю рибу випустять назад в озеро.

Дата: 23-08-2015

Час: 06:00

Місце: Івано-Франківськ, Міське озеро

Ціна: не вказано

БАРДАЧЯ Open Air

Bиїзний бардацький бар (напої і їжа). Active Zone — Гра в м’яч та фрізбі, волейбол та бадмінтон, хованки та бойові бумеранги, озеро. Chill Zone — гамаки та слимаки, каретато та каремати, заспокоючі напої та пахощі, каміння для розмов та дзеркальна поверхня ставка. Дата: Телепорт туди — 22.08 — 14:30 від BarDuck.

Телепорт сюди — Дата: 23.08 — 12:00 до BarDuck.

МІСЦЕ для наметів і містечко гамаків для тих хто залишається наніч

Місце: с.Тязів

Ціна: 50 грн

Кулінарний майстер клас від Олени Жаботинської

Знаєте що таке справжня італійська паста? Вмієте її готувати? Ні? Не біда! Цієї неділі у Вас є можливість зустрітись та поспілкуватись з бренд-шефом мережі 23 Ресторани Elena Zhabotinskay. На цій зустрічі Олена розповість та покаже як зготувати по-справжньому смачну пасту вдома. Вартість майстер-класу безкоштовна. Кількість місць 10. Реєструватись http://tinyurl.com/ounu6ma

Читайте також:  Триває ремонт дороги Н-09 "Мукачево – Львів" (фото)

Дата: 23-08-2015

Час: 09:00

Місце:  Івано-Франківськ, Вірменська 1, Fabbrica

Ціна: безкоштовно

Підготовка до Франківського Півмарафону

Розпочинається сезон підготовки до Франківського Півмарафону! Ми мріємо поставити Франківськ на бігову карту поруч з такими містами як Бостон, Париж чи Токіо. Тому щонеділі кожен охочий зможе приєднатися до безкоштовного відкритого бігового заняття з професійними тренерами. Запрошуємо усіх любителів бігу: початківців, аматорів, досвідчених та тих, хто тільки мріє про свої перші кілометри на щонедільні відкриті тренування з бігу. Бігають усі: менеджери, лікарі, юристи, кулінари та офіціанти. Ваше коло знайомств, як і настрій, зростуть стрімко.

Дата: 23-08-2015

Час: 09:00

Місце: Івано-Франківськ, —- -, Міське озеро (біля прокату човнів)

Ціна: безкоштовно

Парад вишиванок

Хода відбудеться за маршрутом: Вічевий майдан – пам’ятник Івану Франку – Меморіальний сквер.

Дата: 23-08-2015

Час: 12:00

Місце:  Івано-Франківськ, – -, Вічевий майдан

Ціна: безкоштовно

Безкоштовна екскурсія Івано-Франківськом

Щиро запрошуємо мешканців обласного центру та його гостей почути цікаві розповіді про минуле і сьогодення одного із найбільших міст Галичини, яке називають «Воротами Карпат».

Дата: 23-08-2015

Час: 12:00

Місце: Івано-Франківськ, Галицька 4А, Івано-Франківський обласний краєзнавчий музей

Ціна: безкоштовно

Фестиваль гармат «Сальви лицарській звитязі»

Фестиваль розпочнеться ярмаркою, виставками та майстер-класами майстрів декоративно-ужиткового мистецтва. Діти матимуть змогу розважитись на атракціонах та скуштувати смаколиків. Святкове дійство продовжить мистецька шоу-програма «Сальви лицарській звитязі», яка включатиме в себе змагання клубів історичної реконструкції зі Львова, Івано-Франківська, Галича в лицарських поєдинках, козацькі розваги і бойовий гопак у виконанні «Школи козацького гарту» з Луцька, козацьких гуртів з Івано-Франківщини, Тернопілля та Львова. Глядачі матимуть змогу познайомитись з виставкою середньовічних гармат, взяти участь у майстер-класах та конкурсах із застосуванням середньовічної зброї, зробити фото на згадку в середньовічних обладунках. Завершиться свято великим гала-концертом в амфітеатрі на Замковій горі, сальвами із гармат та фаєр-шоу.

Читайте також:  Випускники з ОРДЛО вступатимуть в українські виші без ЗНО: Рада проголосувала за закон Зеленського

Дата: 23-08-2015

Час: 12:00

Місце: Галич, —- -, Замкова гора

Ціна: не вказано

Фестиваль Волі «Оле Довбуш»

Святкування Дня Незалежності України у форматі фестивалю нескореності українського духу. Урочисте відкриття фестивалю та полотна із зображення Оле Довбуша у місті — навпроти будівлі Міської Ради та Обласної державної адміністрації.

15:00 — 18:00 — спортивні змагання, силові вправи, історичні вікторини, етно-ярмарок (30 сувенірних будиночків).

Концерт рок-гуртів: 18:00 — 19:00 — ГУЦУЛИ (м. Косів), 19:10 — 20:10 — ТРИСТАВІСІМ (м. Ужгород), 20:20 — 21:20 — КОРАЛЛІ (м. Івано-Франківськ), 21:30 — 23:00 — КОМУ ВНИЗ (м. Київ). 23:00 — 1:00 — ніч українського кіно в форматі проекту КІНО-ФМ (на площі Бастіон).

Дата: 23-08-2015

Час: 15:00

Місце: Івано-Франківськ, Грушевського 21, Площа перед ОДА

Ціна: не вказано

Естафета «Біг заради миру в Україні»

Учасники пробігу, провідні спортсмени та любителі бігу стартуватимуть з чотирьох напрямків в’їзду в місто (північного, південного, східного, західного), зокрема: Калуське шосе — Вічевий майдан, с. Вовчинець — Вічевий майдан, с. Крихівці — Вічевий майдан, вул. Тисменицька – Вічевий майдан. Під час пробігу учасники вітатимуть мешканців міста з Днем Державного прапора України. По завершенні пробігу учасники та всі охочі матимуть змогу взяти участь у майстер-класі за програмою «Zumba Фітнес» в українському стилі від спортивного клубу «Альянс».

Дата: 23-08-2015

Час: 16:00

Місце: Івано-Франківськ, Вічевий майдан

Ціна: не вказано

Концерт Петра Сказківа

До Дня Незалежності України. В День Державного Прапора України. Цимбаліст-інструменталіст, фіналіст шоу «Україна має талант», Петро Сказків.

Дата:  23-08-2015 22:00

Місце:  Івано-Франківськ, Північний бульвар 2А, Panorama pub

Ціна: 20 грн

Шукайте деталі в групі Facebook