facebook

У справах проти Савченко та Сенцова немає політики – Слідчий комітет РФ

Володимир Маркін вважає, що обидві справи позбавлені політичного мотиву.

1671420



Офіційний представник Слідчого комітету РФ Володимир Маркін заявив, що справи проти громадян України Надії Савченко та Олега Сенцова не мають політичного мотиву, пише газета “Известия”.

“Слідство взагалі не має мотивів, зокрема і політичних, а тільки факти на руках і обов’язок їх розслідувати. Мотиви бувають тільки у самих злочинців, у тому числі політичні, як в даному випадку”, – заявив в інтерв’ю газеті Маркін.

Крім того, він наголосив, що критики, які звинувачують Слідчий комітет в упередженості, “викладу фактів і доказів навіть не читають”, тому їх звинувачення складно назвати критикою. В даному випадку, на думку Маркіна, нібито йдеться про масову пропаганду, що нібито спрямовується держдепом США.

Захисник Савченко показав відеодоказ її невинності

“Недавній протест держдепу проти засудження естонського організатора шпигунства (Естонія Кохвера – прим.), спійманого на гарячому в прикордонній зоні, це тільки підтвердив”, – зазначає він.

Нагадаємо, адвокат Надії Савченко переконаний, що російський суд призначить їй максимально можливе покарання – 25 років тюремного ув’язнення.

Читайте також:  Продамся якійсь політичній партії! Притула зробив нову розгромну заяву

Шукайте деталі в групі Facebook