facebook

Срна: Хотіли показати всім, що заслуговуємо грати в Лізі чемпіонів

Капітан Шахтаря Даріо Срна вважає, що Шахтар заслужено вийшов у груповий раунд Ліги чемпіонів.

1672518



“По-перше, потрібно привітати Шахтар з дуже великим успіхом. Ця перемога була нам дуже потрібна. Важкий рік у нас пройшов, адже п’ять років були чемпіонами, а в останній рік не стали. Хотіли показати всім, що ми заслуговуємо грати в Лізі чемпіонів. Вітаю всіх гравців, тренера, президента і вболівальників Шахтаря. Це свято для Донбасу та Донецька.

Читай також: Матч з Рапідом став найскладнішим на шляху до групового етапу – Ракицький

Що стосується гри, перший тайм добре почали, грали здорово і забили гол. Потім пропустили два м’ячі, забили у відповідь і вже не хотіли більше ризикувати. Рапід не просто так добрався до цієї стадії, вони багато бігають і пресингують. В останні п’ять хвилин нам пощастило, тому удача була на нашому боці.

Що стало ключовим у підсумковій перемозі? Ми сильніші. Навіть у першій грі ми були сильнішими. Обидва перші тайми Шахтар грав здорово, а після перерви боялися не пропустити гол. Сьогодні була чудова атмосфера на стадіоні, а ми задоволені, що потрапили в Лігу чемпіонів. Нам трохи пощастило, але пощастило і Рапіду в першому таймі.

Невдоволення грою команди? Ні. Найголовніше, що Шахтар пройшов далі. Вшосте поспіль грати в Лізі чемпіонів може тільки велика команда”, – наголосив Даріо телеканалуФутбол 1.

Нагадаємо, донецький Шахтар вшосте поспіль зіграє у груповому турнірі Ліги чемпіонів. Після мінімальної перемоги в Австрії над Рапідом, команда Луческу звела внічию матч у Львові 2:2 і пробилася в наступний раунд.

Читайте також:  Барселона на класі обіграла Хетафе

Шукайте деталі в групі Facebook