facebook

Facebook почав тестування віртуального асистента M

Новий персональний помічник Facebook заснований на технологіях штучного інтелекту.

1672975



Соціальна мережа Facebook розпочала в середу тестування свого новітнього продукту – віртуального асистента, що отримав назву М. Поки зона його роботи обмежена містом Сан-Франциско (штат Каліфорнія), передає ТАСС.

“Новий персональний помічник Facebook заснований на технологіях штучного інтелекту. Він не тільки може відповідати на запити користувача, але і здатний виконувати дії, виходячи з логіки запитань”, – зазначив телеканал KTLA.

Віртуальний помічник М вбудований в месенджер Facebook. Як очікується, нова розробка стане конкурувати з аналогічними помічниками від компаній Google, Apple і Microsoft – Google Now, Siri і Cortana відповідно.

“На відміну від існуючих зараз на ринку сервісів, заснованих на штучному інтелекті, М здатний виконувати за користувача різні дії. Помічник може купувати товари, домовлятися про доставку до свят подарунків родичам і знайомим, замовляти столики в ресторані, організовувати поїздки, призначати зустрічі і робити багато інших речей”, – йдеться в поширеному Facebook повідомленні у зв’язку з початком тестів.

Після тесту в Сан-Франциско Facebook планує поширити дію помічника М на інші регіони.

Читайте також:  На суді в Італії із захисною промовою виступив адвокат нацгвардійця Марківа

Шукайте деталі в групі Facebook