facebook

У пустелі безслідно зник син Тома Хенкса

25-річний Честер Хенкс у своєму Instagram востаннє з’являвся 23 липня.

1673799



У США зник 25-річний Честер Хенкс, молодший син Тома Хенкса. Поки сім’я хлопця не хоче залучати до пошуків поліцію, повідомляє Radar Online.

За інформацією видання, востаннє мобільний телефон репера був зафіксований в населеному пункті Барстоу, що розташований в каліфорнійській пустелі. Близькі побоюються, що схильний до вживання наркотиків Честер міг отримати передозування в місті, яке вважається “метамфетаміновою столицею” штату.

Востаннє Хенкс-молодший з’являвся у своєму Instagram 23 липня. Він залишив публікацію, в якій написав: “Мене деякий час не буде в Instagram… Збираюся привести до ладу мізки. Я повернуся!” Після цього, пише преса, він не зв’язувався ні з ким зі своїх близьких.

У червні цього року повідомлялося, що син Тома Хенкса оголошений у розшук поліцією Великобританії. Честера звинувачували у розгромі готельного номера в Лондоні.

Нагадаємо, що Том Хенкс є одним з двох акторів в історії світового кінематографа, які отримували “Оскар” два роки поспіль.

Читайте також:  “Набирає нових членів партії”: Як відомий політик у басейні з оголеними “хлопчиками” розважався. Видовище не для слабких (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook