facebook

Цей персонаж убиває всіх, хто не згідний з його політикою

“Американський сенатор Марк Рубіо назвав путіна бандитом, який править Росією



”, – повідомляє CNN:

“У рамках своєї кампанії на пост президента США в 2016 році сенатор Марк Рубіо від штату Флорида виступив вранці в п’ятницю в Південній Каліфорнії з промовою про американську зовнішню політику. Найжорсткіші його слова були обрані для російського президента володимира путіна.

Росією править бандит“, – сказав Рубіо. “Фактично це персонаж з організованої злочинності, який контролює уряд і більшу територію…

Цей персонаж убиває людей, бо вони його політичні вороги. Якщо ви політичний суперник володимира путіна, у вашому напої виявиться полоній або вас застрелять на вулиці”.

Він також назвав Росію однією з п’яти головних загроз Сполученим Штатам, сказавши, “у нас найбільшим ядерним арсеналом у світі заправляє бандит“.

Серед інших загроз Рубіо назвав Червону Корею, Червоний Китай, Іран і муджахидов у всьому світі.

Нагадаємо, що першим з високопоставлених американських діячів, які назвали путіна бандитом, став спікер палати представників Конгресу США Джон Бейнер. Ще в січні 2014 року він назвав кремлівського ватажка бандитом і закликав адміністрацію Барака Обами захистити інтереси Америки.

Республіканець Бейнер, який представляє в Конгресі штат Огайо, назвав путіна тим, хто він є в ефірі програми «The Tonight Show» на телеканалі NBC.

«Обама повинен протистояти йому і краще захищати інтереси Америки і наших союзників, особливо у Східній Європі», – заявив Бейнер в інтерв’ю”.

Джерело – http://edition.cnn.com/2015/08/28/politics/marco-rubio-vladimir-putin-gangster-world-leaders/

Читайте також:  У НАТО пояснили, чому не закривають небо над Україною

Шукайте деталі в групі Facebook