facebook

У Німеччині неонацисти вийшли на марш з прапором ДНР

На марш німецьких неонацистів проти біженців у місті Хайденау принесли прапор самопроголошеної ДНР.

1674456



У німецькому місті Хайденау учасники маршу неонацистів пронесли прапор ДНР. Про це написав німецький журналіст Борис Райтшустер на свій сторінці в Facebook. Він опублікував відповідне фото маршу.

“Коричневі пройшли в Хайденау з путінською символікою. На першому плані – прапор ДНР, кримінальної псевдодержави, яку Кремль і його найманці намагаються проголосити в Східній Україні …Німецьким прихильникам Путіна, на кшталт Шредера, Аугштайна (Якоб Аугштайн, засновник журналу Spiegel – ред.) і Епплера (екс-міністр економічного співробітництва Ерхард Епплер – ред.), нині має бути дуже незатишно”, – зазначив Райтшустер.

Головний абсурд ситуації полягає в тому, зазначає журналіст, що “кремлівська пропаганда всіляко намагається представити ДНР як бастіон боротьби з фашизмом”.

22-23 серпня в Хайденау відбулися зіткнення між поліцією і неонацистами, які намагалися напасти на притулок для біженців. 26 серпня місто відвідала канцлер Німеччини Ангела Меркель, яку на в’їзді зустріли близько 400 демонстрантів, що вигукували образи. У цей час в Хайденау введена заборона на зібрання.

Читайте також:  У Калуші розшукують чоловіка, якому в обміннику помилково видали велику суму грошей (фото, відео)

Шукайте деталі в групі Facebook