facebook

Порошенко: Вибори в Маріуполі обов’язково повинні відбутися

Президент доручив правоохоронцям організувати безпеку на виборах у Маріуполі.

1674441



Президент Петро Порошенко заявив, що влада повинна зробити все, щоб вибори в Маріуполі відбулися, повідомляє прес-служба глави української держави.

“Я неодноразово був у Маріуполі, знаю ситуацію з безпекою в місті, тому відповідні органи влади повинні зробити все, щоб вибори в Маріуполі відбулися”, – сказав Порошенко в ході обговорення з главами Донецької і Луганської ВЦА ситуації навколо проведення виборів на звільнених територіях.

Також президент вислухав аргументацію голів Донецької та Луганської ВЦА Павла Жебрівського і Георгія Туки і повідомив, що доручив Міністру внутрішніх справ Арсену Авакову організувати безпеку виборців, а також охорону виборчих дільниць і членів виборчих комісій.

Як повідомляв Кореспондент.net, напередодніміськрада Маріуполя направила заяву президенту із закликом провести місцеві вибори в місті.

Нагадаємо, раніше глава Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський неодноразово заявляв, що він проти проведення виборів по всій області, включаючи Маріуполь.

У свою чергу, президент Петро Порошенко в липні обіцяв, що вибори в Маріуполі все ж відбудуться. Проте 11 серпня Порошенко заявив про умову, за якої вибори на Донбасі можуть бути проведені: дільниці для голосування повинні знаходитися на території, яка лежить поза зоною дальності артилерійського обстрілу.

Читайте також:  Розкрадання 22 мільярдів: СБУ надала докази причетності Порошенка до злочинної організації

Шукайте деталі в групі Facebook