facebook

Севілья з Коноплянкою розгромно програла в чемпіонаті Іспанії

Команда Унаї Емері вдома зазнала розгромної поразки від мадридського Атлетіко.

1674881



Зустріч Атлетіко і Севільї цілком резонно сприймалася центральною в турі. Обидва суперники амбітні і мають намір поборотися за найвищі місця. Можливо, до чемпіонства, звичайно, ні ті, ані інші не дотягнуться, проте вже в Лігу чемпіонів точно мітять і ті, й інші.

Неможливо пройти повз вибір Емері щодо позиції центрального нападаючого. Баскський фахівець вирішив зробити ставку на Фернандо Льоренте, тоді як Гамейро залишився на лавці запасних. Там же спочатку розташувався і Коноплянка. Мабуть, поки що Євген не виглядає, на думку наставника, краще від конкурентів на позиції. Зокрема, Рейєса і Вітоло.

Дієго Сімеоне ж вирішив виставити у стартовому складі Фернандо Торреса. Джексон Мартінес, котрий не вразив у першому турі, залишився на лавці запасних. Тоді як позиція Грізманна, ніби як, поки що виглядає непорушною.

Зустріч почалася з емоційного навалу Севільї на ворота суперника. Був цікавий удар севільського Коке, а також перспективний момент у Льоренте. Втім, нічим результативним ця активність господарів не обернулася, тоді як згодом Атлетіко зумів перехопити ініціативу.

І на відміну від суперника Матрацникам вже вдалося перевести ігрову перевагу в результативну площину. Каррісу відверто завалив Грізманн на газон, але там в підсумку виявилися обидва гравці. Португалець чомусь почав сигналізувати судді про порушення правил з боку француза, а той, у свою чергу, не виключився з боротьби, і в останній момент зумів проштовхнути м’яч на мадридського Коке. А той вже без проблем вразив дальній кут воріт Бету. Без шансів для останнього, зрозуміло.

Для того, щоб надати атаці своєї команди свіжості, Емері провів відразу подвійну заміну. Зрозуміло, наставник відрядив на поле Коноплянку. А через кілька хвилин, коли травму отримав Каррісу, головний тренер вирішив випустити Гаймеро. Тоді як на позицію центрального захисника “опустився” Крихов’як.

Читайте також:  Севілья оголосила про перехід Коноплянки

Правда, різноманітності атакам Севільї проведені заміни не додали.
Але весь парадокс виявився в тому, що незважаючи на відчайдушні атаки господарів, відзначитися вдалося гостям. Ледве Джексон Мартінес забіг на поле, виходячи на заміну, Габі завдав удару у ворота з дальньої дистанції. Начебто, нічого небезпечного, але рикошет від Крихов’яка зробив цей удар влучним.

А до великого рахунок довів той самий Джексон Мартінес, який видав відмінний удар в дев’ятку з-за меж штрафної. Бету, начебто, міг виручити в даній ситуації, однак, судячи з усього, просто не бачив момент удару. Звідси і пасивна гра в даному епізоді.

Таким чином, Севілья зазнає домашньої розгромної поразки в матчі, де вона безумовно заслуговувала більшого. І в Емері ще дуже багато роботи. У першу чергу, над організацією спокійної гри попереду. Один тільки кураж поки що не приносить належних результатів.

Михайло Петренко, Football.ua

Севілья – Атлетіко 0:3
За матеріалами: football.ua

Шукайте деталі в групі Facebook