facebook

Нью-Йорк зустріне Папу Римського його гігантським портретом

Франциск почне свою першу поїздку до США з відвідин Вашингтона 22-24 вересня.

1674875



Папу Римського Франциска під час візиту до Нью-Йорка у вересні зустрічатиме його власний 70-метровий портрет на одному з будинків міста. Як повідомляє газета Wall Street Journal, робота над “фрескою” завершиться вже в найближчі дні, а за її основу взята фотографія понтифіка, на якій він зображений під час привітання пастви у Ватикані.

Працює над портретом команда художників, яка використовує кисті з кінського волосу, невеликі валики і близько 380 літрів фарби. Зображення буде супроводжуватися написом: “Ласкаво просимо, папа Франциск”, а також хештегами англійською та іспанською, за допомогою яких в соціальних мережах можна буде стежити за першим візитом понтифіка до США.

З ідеєю розміщення “фрески” на стіні будівлі виступила Римсько-католицька єпархія Брукліна. У ній повідомили, що зображення буде залишатися на місці протягом шести тижнів, нагадуючи жителям і гостям Нью-Йорка про візит понтифіка.

Папа Римський Франциск почне свою першу поїздку до США з відвідин Вашингтона 22-24 вересня. Зі столиці він вирушить до Нью-Йорка, де, зокрема, виступить з трибуни ООН 25 вересня, після чого відбуде до Філадельфії і 27 вересня залишить Сполучені Штати.

За матеріалами: ТАСС

Читайте також:  “Аж до 2022”: Пророцтво астролога про коронавірус вражає. Є три сценарії

Шукайте деталі в групі Facebook