facebook

У Бельгії зливи і грози призвели до загибелі жінки

Сорокарічну жінку насмерть задавило деревом, що упало від ураганного вітру.

1675548



У зв’язку із зливовими дощами і грозами, що накрили в понеділок, 31 серпня, практично всю Бельгію, в країні оголошена “помаранчева” стадія штормового попередження, повідомляє Інтерфакс-Україна.

У комуні Ерпе-Мері (провінція Східна Фландрія) деревом на смерть задавило сорокарічну жінку, що впало від ураганного вітру.

Від падаючих дерев в тій же провінції постраждали лінії електропередач, в комуні Термонда близько двох тисяч будинків залишилися без електрики.

Від стихії добряче дісталося валлонській провінції Ено. Особливо постраждали райони міст Турне і Монс. На них обрушилися безпрецедентні потоки води, що супроводжувалися розрядами блискавок.

Пожежники безперервно виїжджали на прибирання повалених дерев, прочищення забитих зливових каналізацій, відкачку води з підвалів. Вітер зірвав покрівлі на деяких будинках, грязьові потоки перекрили місцями автомобільні дороги.

Метеорологи прогнозують на всю ніч майже по всій території країни потужні дощі, за якими виникне різке зниження температури і настання прохолодної погоди, що змінять на рідкість спекотні дні кінця літа.

Нагадаємо, в Росії через сильні дощі 29 серпня паводок підтопив вісім населених пунктів Уссурійського міського округу. Паводок затопив зоопарк “Зелений острів”, в результаті чого загинули і постраждали тварини.

Читайте також:  У Вінниці гульвіса-матір залишила трьох дітей замерзати на вулиці

Шукайте деталі в групі Facebook