facebook

Через руйнування у Донецькій області не відкрилося 13 шкіл

У 28 містах і районах області відкрилися 552 загальноосвітніх навчальних заклади.

1676150



У Донецькій області у вівторок, 1 вересня, 13 шкіл не відкрилися через руйнування, повідомляє прес-служба Донецької обласної державної адміністрації.

“Через ушкодження і бойові дії не відкрито 13 шкіл (м. Авдіївка – 2, м. Красногорівка – 4, Волноваський район – 5, Ясинуватський район – 2). До місць навчання і додому підвозяться всі 7716 учнів, які цього потребують”, – йдеться в повідомленні Донецької ОДА у вівторок.

Разом з тим, за інформацією ОДА, в 28 містах і районах області, які перебувають під контролем української влади, відкрилися 552 загальноосвітніх навчальних заклади усіх типів і форм власності.

“Орієнтовний контингент – 151,7 тис. учнів, з них 9,7 тис. учнів –  з числа сімей вимушених переселенців. У перший клас прийнято 17,8 тис. дітей, в 10-і класи – 8,1 тис. учнів” , – зазначають в ОДА.

Як раніше повідомлялося, представник Адміністрації Президента з питань АТО Андрій Лисенко заявив, що сепаратисти ДНР планували обстріляти 1 вересня школи, звинувативши в цьому українських військових, щоб попросити Росію офіційно ввести “миротворців”.

Читайте також:  Перша спроба фальсифікації виборів: у Донецькій області поліція виявила вже підписані протоколи голосування

Шукайте деталі в групі Facebook