facebook

Системні обстріли припинилися – штаб АТО

Військові та сепаратисти відзначають мінімальне порушення режиму припинення вогню на Донбасі.

1676774



Наприкінці минулої доби обстановка в зоні АТО залишалася стабільною, повідомляє штаб АТО в ранковій зведенні.

“Незаконні збройні формування, в цілому, припинили системний вогонь по наших позиціях. Проте окремі збройні провокації вздовж лінії розмежування, з 18 години і до опівночі, все ж були”, – йдеться у зведенні.

Так, інформують в прес-центрі, двічі – близько 19.00 і о 22.00 – зі стрілецької зброї обстріляли українські опорні пункти в районі Мар’їнки. А о 21.40 з боку Старомихайлівки по підрозділах ЗСУ в Красногорівці вівся вогонь з великокаліберного кулемета.

“Загалом  протягом вчорашньої доби – 2 вересня, бандформування 10 раз порушували режим тиші”, – підсумували в прес-центрі.

З півночі і до 6.00 четверга військові зафіксували один факт порушення перемир’я – з гранатомета позиції сил АТО обстріляли в Кримському Луганської області.

У той же час, у зведеннях сепаратистів говориться, що в Донецьку, Горлівці та на південному напрямку ніч пройшла тихо.

У ЛНР повідомили про одне порушення режиму припинення вогню і одніу провокацію з боку ЗСУ. За даними сепаратистів, українські військові здійснили обстріл з напрямки Попасного по південній околиці селища Молодіжне. О 14.45 були відзначені провокації в районі Лопаскіного (під контролем української армії), відзначені розриви, імовірно, п’яти мін калібром 82 міліметри.

Напередодні військові відзначали загострення ситуації на Луганському напрямку.Зокрема, ситуація загострилася через атаку диверсантів сепаратистів на мобільну групу ЗСУ у Щасті, в результаті чого загинули дві людини і шість отримали поранення.

Читайте також:  За минулу добу загиблих немає, поранено 10 українських воїнів

Шукайте деталі в групі Facebook