facebook

М’ясна сукня Леді Гаги перетворилася на в’ялену яловичину

За 5 років вбрання змінило форму і колір


М’ясна сукня, в якій епатажна співачка Леді Гага з’явилася на церемонії вручення премій MTV в 2010 році, перетворилася на в’ялену яловичину, повідомляє The Hollywood Reporter. За 5 років вбрання дещо змінило форму і колір, але в цілому збереглося.

Зараз сукня перебуває в Залі слави рок-н-ролу. За словами представника установи, над пошиттям костюма працювали таксидермісти. За час зберігання яловичина, з якої він зроблений, зав’ялилася. Це означає, що якщо вбрання доведеться перевозити, його потрібно буде помістити в спеціальний контейнер з клімат-контролем.

Комплект із сукні, туфель, капелюшка і сумочки створив дизайнер Франк Фернандес. За його словами, матеріал йому надав м’ясник, котрий постачає продукти його сім’ї. Це вбрання називали одним з найбільш провокаційних у 2010 році.

Наразі сукня є частиною експозиції Women Who Rock, присвяченої ролі жінок у розвитку музичної індустрії. Щоб вона збереглася, її довелося спочатку заморозити, а потім обробити хлорним вапном, формальдегідом і засобом для миття.

Читайте також:  Бути з президентом. У Києві покажуть фільм про дружину Саакашвілі

Шукайте деталі в групі Facebook