facebook

Відверті селфі восьми голлівудських зірок з’явилися на обкладинці Interview

Популярний глянець присвятив вересневий номер 100 найвпливовішим зірковим користувачам соціальних мереж.


Вісім голлівудських зірок, серед яких Дженніфер Лопес, Кім Кардашьян, Селена Гомес, Майлі Сайрус, Мадонна, Вікторія Бекхем (а також її чоловік Девід і син Бруклін), фотограф Мерт Алас і ще одна знаменитість, ім’я котрої тримається в секреті, з’являться на обкладинках журналуThe Interview. Свій вересневий номер видання присвятило 100 найвпливовішим користувачам соціальних мереж.

Усі обкладинки виконані в спеціальній концепції: зображеннями є селфі зірок чи скриншоти, зроблені під час використання сервісу FaceTime, а місце традиційних виносок займають хештеги.

На офіційному сайті The Interview є звернення до творця журналу Енді Ворхола, в якому описується значимість соціальних мереж в наш час.

“Що ж, це майбутнє, Енді, і ти був правий. Кожен якщо не всесвітньо відомий, то принаймні має свою частку слави в мережі. В YouTube, у Твітері і Інстаграмі кожен веде про себе реаліті-шоу у форматі 24/7, демонструючи себе таким, яким він є чи яким хоче бути. Щоб відсвяткувати це, ми запросили команду наших улюблених людей, щоб вони поділились власними фотографіями, зробленими їхніми руками. Усередині цього портфоліо наші друзі – #instagang”, – йдеться в посланні.

Видання The Interview славиться своїми скандальними зйомками, авторами яких виступають найпопулярніші фотографи сучасності. Раніше для глянцю позувала в БДСМ-образах Мадонна і знімалася топлес Кіра Найтлі.

Читайте також:  Відкрита «найзавидніша» вакансія в світі

Шукайте деталі в групі Facebook