facebook

Збірна України впевнено перемогла Білорусь

Україна обіграла Білорусь у матчі кваліфікації Євро-2016.

1678075



Команда Фоменка у Львові заробляє важливі три очки у кваліфікації на Євро-2016, впевнено переграє у Львові Білорусь.

Результат матчу багато в чому вирішився в першому таймі, який став одним із кращих для нашої команди в цьому відборі. У наших футболістів виходило майже все: Ротань і Степаненко повністю виграли центр поля, Ракіцькому дозволяли віддавати фірмові передачі зі своєї половини поля, а атакуючі гравці раз за разом використовували вільний простір біля воріт суперника, намагаючись закінчувати ударом кожну атаку.

Як результат, вже на першій хвилині Гармаш небезпечно пробив у кут, і Горбунову довелося демонструвати свою майстерність. У першому таймі у воротаря білорусів було достатньо роботи, адже наші футболісти завдали 8 ударів у площину воріт тільки в першому таймі, три з яких досягли своєї мети.

Рахунок відкрив Артем Кравець, який вийшов один на один з Горбуновим після виносу м’яча Пятовим і промаху Володька.

На 30-й хвилині Коноплянка в штрафній суперника віддав п’ятою на Шевчука, той прострілив уздовж воріт, Горбунов не дав м’ячу дійти до Степаненка, але вийшла передача на Ярмоленка, який спокійно відправив м’яч у ворота.

Ну і під завісу тайму Сіваков у своїй штрафній завалив Кравця та Коноплянку і впевнено реалізував пенальті.

На другий тайм наша команда вийшла розслабленою, економлячи сили перед важливим матчем зі Словаччиною наступного вівторка. У свою чергу Білорусь додала, що вилилося в забитий гол – Корніленко заробив і реалізував пенальті.

Пропущений гол привів до тями наших футболістів, і вони відвели гру від своїх воріт, більше нічого не давши зробити супернику. Ложкою дьогтю стала друга жовта картка Дениса Гармаша за симуляцію в компенсований час, що не дасть змоги Денису зіграти зі Словаччиною.

Читайте також:  "Білоруські служби щось готують": у Польщі заявили про нову провокацію на кордоні (відео)

Україна – Білорусь 3:1

Голи: Кравець, 8, Ярмоленко, 30, Коноплянка, 40 (пен) – Корніленко, 62 (пен)

Вилучення: Гармаш, 90 + 2
За матеріалами: СПОРТ bigmir)net

Шукайте деталі в групі Facebook