facebook

В Ужгороді вчитель англійської створив порностудію

Педагог залучав неповнолітніх і сам знімався в роликах.

1678025


Правоохоронці викрили порностудію, організовану жителем Ужгорода, викладачем англійської мови, який сам також знімався в роликах.

Як повідомляє прес-служба УМВС у Закарпатській області, співробітники відділу по боротьбі з торгівлею людьми виявили в мережі Інтернет відеопродукцію порнографічного змісту. У порноролику було вказано, що він знятий в Ужгороді.

Міліціонери знайшли акторів. З’ясувалося, що 23-річний житель Ужгорода, який викладає англійську мову в одному з навчальних закладів міста, створив в орендованій квартирі міні-порностудію.

“Цей “педагог” підшукував молодих жінок, у тому числі неповнолітніх, і пропонував їм зніматися в порноролик з його участю. Обіцяв платити 1000-3000 доларів на місяць. Обіцяного дівчата не отримували, хоча сам учитель на цьому заробляв, виставляючи відзняте на американські платні сайти”, – наголошується в повідомленні.

Однією з актрис виявилася 17-річна дівчина. Оскільки зйомки неповнолітніх в порнофільмах у США заборонені, житель Ужгорода підробив у паспорті вік дівчини, виставивши неправдиву інформацію в Інтернеті разом із фільмом.

У міліції також повідомили, що під час обшуку в орендованій квартирі стався казус. Пізно ввечері туди зайшов 24-річний молодий чоловік і сказав, що “приніс те, що просили”. Як з’ясувалося, він приніс 5 грамів марихуани, яку вживав сам організатор порностудії під час зйомок. Побачивши міліціонерів, наркокур’єр встиг з’їсти частину наркотику.

Міліція розпочала кримінальне провадження за ч. 4 ст. 301 (виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів, що містять дитячу порнографію, або примушування неповнолітніх до участі у створенні відеопродукції порнографічного характеру) Кримінального кодексу України.

Вилучена відеопродукція направлена ​​на експертизу, яка підтвердила її порнографічний зміст. Слідство у справі триває.

Нагадаємо, раніше в Києві “накрили” VIP-бордель і знайшли мільйони гривень.

Читайте також:  Перестрілка в Мукачевому: СБУ затримала двох представників Правого сектора

Шукайте деталі в групі Facebook