facebook

У Верховній Раді з’являться два нових депутати

Григорій Шверко і Владислав Севрюков визнані нардепами від БПП.

1678024



Центральна виборча комісія визнала Григорія Шверка та Владислава Севрюкова обраними народними депутатами України за списком партії Блок Петра Порошенка.

Як повідомляє прес-служба ЦВК, таке рішення було прийнято на засіданні Комісії в суботу у зв’язку з достроковим припиненням повноважень народних депутатів Михайла Гвоздєва та Романа Насирова.

Шверко, 1957 року народження, обіймав посаду заступника голови Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення, до списку БПП включений під номером 72.

Севрюков, 1975 року народження, обіймав посаду члена Національної ради з питань телебачення і радіомовлення, у списку БПП стоїть під номером 73.

Раніше Верховна Рада достроково припинила повноваження двох нардепів на підставі їхніх заяв.

Гвоздєв є в.о. президента ДП Антонов. Насирова призначено головою Державної фіскальної служби (ДФС) України на початку травня.

Як раніше повідомлялося, фракція Радикальної партії виходить з парламентської коаліціїі переходить в опозицію до влади. У відставку подав віце-прем’єр-міністр Валерій Вощевський, який був призначений в уряд за квотою Радикальної партії.

Читайте також:  Верховна Рада прийняла останній "безвізовий" закон

Шукайте деталі в групі Facebook