facebook

РФ підняла по тривозі з’єднання і частини Повітряно-космічних сил

Частини Повітряно-космічних сил Росії приводяться в повну бойову готовність.

1678873



Авіаційні з’єднання і частини Повітряно-космічних сил РФ підняті по тривозі і приводяться в повну бойову готовність у рамках раптової перевірки Центрального військового округу (ЦВО). Про це йдеться у вівторок, 8 вересня, в повідомленні прес-служби міністерства оборони РФ.

“На аеродромах виконується підготовка авіаційної техніки військово-транспортної, оперативно-тактичної та армійської авіації до виконання завдань за призначенням”, – йдеться в повідомленні.

Наголошується, що передові команди фахівців інженерно-технічного складу частин і з’єднань відбули на призначені аеродроми, де належить провести підготовку аеродромів до прийому авіації.

Як повідомлялося, раптова перевірка боєготовності військ і сил Центрального військового округу Росії почалася в понеділок, 7 вересня, за наказом президента і верховного головнокомандуючого РФ Володимира Путіна. У повну боєготовність були переведені сили ЦВО і частина авіації інших військових округів, Повітряно-десантних військ і Військово-транспортної авіації. Перевірка триватиме до 12 вересня.

За матеріалами: Корреспондент.net

Читайте також:  В Італії почнуть послаблювати карантин з 26 квітня

Шукайте деталі в групі Facebook