facebook

Прем’єра фільму “Стів Джобс”: публіка в захваті

В Україні прем’єра байопіку відбудеться 12 листопада поточного року.

1678555



Минулого вечора на кінофестивалі Telluride Film відбувся закритий показ фільму “Стів Джобс”, в якому головну роль виконав Майкл Фассбендер. Картина вразила не тільки критиків, але і засновника Apple Стіва Возняка, повідомляє Deadline.

“Я дивився змонтований до кінця матеріал, і все одно відчуття були такі, наче я бачу не акторів, а живих людей, в тому числі і самого Джобса. Віддаю належне Денні Бойлу і Аарону Соркіну – відмінна робота”, – прокоментував Возняк.

Багато оглядачів назвали байопік одним з головних претендентів на премію “Оскар”, відзначивши правдоподібну гру акторів і інтригуючий сюжет.

В основу фільму “Стів Джобс” лягла однойменна книга Уолтера Айзексон. Картина складається з трьох півгодинних сцен з різних періодів життя засновника Apple: дія кожної з них буде розгортатися за лаштунками презентацій ключових продуктів Apple – Mac, NeXT і iPod.

Режисером автобіографічній стрічки виступив Денні Бойл, а в команду акторів, крім Фассбендера, увійшли Кейт Уінслет, Сет Роген, Луїс Салазар і Джефф Деніелс.

Це не перший фільм про Стіва Джобса. У 2013 році на екрани вийшла картина “Джобс: Імперія спокуси” з Ештоном Кутчером у головній ролі, яка отримала дуже скромні оцінки глядачів і критиків.

Читайте також:  49-річна Сінді Кроуфорд позувала у відвертій сукні на пляжі Малібу

Шукайте деталі в групі Facebook