facebook

У Порошенка запропонували створити військово-цивільні адміністрації ще в двох областях

Керівник фракції “Блок Петра Порошенка” Юрій Луценко запропонував РНБО поширити дію закону про військово-цивільні адміністрації на території Харківської та Одеської областей86050



Про це розповів лідер фракції “Блоку Петра Порошенка” Юрій Луценко.

“На Раді нацбезпеки я вніс пропозицію застосувати закон про військово-цивільні адміністрації на території Харківської та Одеської областей. Захист українських міст має початися з усунення від виконавчих функцій сепаратистських діячів”, – вважає Луценко.

За його словами, “РНБО розглядала ситуацію на Сході в двох площинах: продовження виконання мінського мирного плану і підготовки до, на жаль, дуже ймовірної агресії з РФ”.

“Так, ми приймемо закон про можливість дострокових місцевих виборів на третині Донбасу. Це передбачено мирним планом, і ми не дамо Кремлю можливості звинуватити нас в його зриві. Тим більше, що в ЄС, на жаль є країни, які готові після цього “вмити руки” від санкцій проти РФ і інших важких рішень”, – сказав Луценко.

На запитання, коли можуть відбутися ці вибори, глава фракції БПП відповів

“Негайно після того, як там з’явиться український патруль, українські ЗМІ, українські виконавчі структури і зрештою – українські закони”, – сказав Луценко.

джерело Еспресо.TV, pravda.com.ua

Читайте також:  Протаранила натовп протестувальників: В Одесі жінка скоїла моторошну аварію (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook