facebook

У Донецьку прогримів потужний вибух

Вибух було чути практично у всіх районах Донецька.

1681313



У Донецьку близько 19:30 суботи, 12 вересня, прогримів потужний вибух. Як повідомляють жителі міста в соцмережах, відгомони вибуху були чутні практично в усіх районах Донецька.

“У районі Червоногвардійки або на кордоні з Калінінським районом Донецька стався вибух! Що саме це було, поки що не відомо!… Макіївка, Гвардійка, спалах був і бах, в небі осторонь Донецька був дим не від землі, а просто як пляма в небі”, – пишуть очевидці в пабліках.

За повідомленнями жителів Донецька, вибух був чутний у Ворошиловському, Київському районах, а також у Гвардійці, Гладківці, Калинівці, Смолянці.

“Київський р-н. Чув вибух. Розрив одиночний, гуркіт подвійний або з луною. Гучність вище середньої, вібрація вище середньої (зарипіли віконні рами і підлога). Напрямок точно визначити не зміг. Схоже, що СЗ… З Димитрова передають, що чують залпи кожні три хвилини”, – пишуть жителі Донецька.

Як повідомляв Корреспондент.net, з 1 вересня на Донбасі діє режим припинення вогню. Четвер, 10 вересня, став першим днем ​​за багато місяців, який пройшов повністю спокійно.

Сьогодні військові знову заявили про декілька випадків стрілянини з боку сепаратистів.

Читайте також:  Запорізький "Металург" на своєму полі переміг донецького тезку

Шукайте деталі в групі Facebook