facebook

Порошенко подарував Елтону Джону футболки

На подарованих футболках – портрети Савченко, Сенцова, Кольченка.


Президент України Петро Порошенко зустрівся в Києві з всесвітньо відомим британським музикантом сером Елтоном Джоном. Під час зустрічі глава держави подарував співаку футболки з портретами Олега Сенцова, Олександра Кольченка та Надії Савченко.

“Футболки з портретами Олега Сенцова, Олександра Кольченка та Надії Савченко – Елтону Джону”, – написав Порошенко на своїй сторінці у Facebook ввечері в суботу, 12 вересня.

facebook.com/petroporoshenko

У свою чергу Елтон Джон запевнив Порошенка у своїй щирій любові до України та підтримці українського народу в його боротьбі проти російської агресії. За його словами, “те, що відбувається на Донбасі, не вписується ні в які цивілізовані рамки”.

“Але Україна повинна бути сильною, єдиною, толерантною, що є запорукою подолання зовнішньої агресії та реалізації європейських прагнень українського народу”, – додав музикант.

Всесвітньо відомий британський музикант, голова фонду “СНІД” сер Елтон Джон приїхав до Києва на 12-у щорічну зустріч Ялтинської європейської стратегії (YES).

Під час свого виступу в суботу співак закликав українців будувати нове суспільство, толерантне і терпиме, у тому числі до ЛГБТ-спільноти.

“Я кажу вам, що ваша позиція з прав людини буде також визначальною характеристикою нової України, і немає критерію яснішого в питанні прав людини, ніж повага і гідність, надані вашій ЛГБТ-спільноті. Бути терпимими й інклюзивними – це не тільки морально правильно, але для нової України це і розумно”, – зазначив музикант.

Як повідомляв Корреспондент.net, Україна почала складати список санкцій “Сенцова-Савченко”. До списку увійдуть особи, причетні до затримань і судів над українськими громадянами.

Читайте також:  Нусс про розмову Порошенка в Трампа: Україна потрапила до Топ-7 інтересів нової адміністрації президента США

Шукайте деталі в групі Facebook