facebook

Названо найчастіше скачуваний фільм літа

Найчастіше скачуваним виявився фільм, який фактично провалився у світовому прокаті.

1680917



Постапокаліптичний бойовик “Шалений Макс – 4. Дорога люті” став найпопулярнішим на піратських ресурсах за минуле літо, повідомляє Variety. У період з червня до вересня 2015 року фільм скачали 22,9 млн разів по всьому світу.

На другому рядку рейтингу опинився фантастичний фільм “Світ Юрського періоду”. Кількість його завантажень сягнула 18,1 млн. Третій рядок у рейтингу посіла стрічка “Месники-2. Ера Альтрон” з 15,8 млн завантаженнями.

П’ятірку найпопулярніших серед користувачів мережі фільмів завершують “Інсургент” (14,4 млн) і “Термінатор. Зародження” (13,9 млн).

У цілому п’ять найпопулярніших стрічок завантажили по всьому світу 85,3 млн разів, а це на 29% більше від минулорічного показника за аналогічний період.

Fallout 4, Шалений Макс та інші найочікуваншіі ігри осені 2015 року

Прем’єра “Шаленого Макса – 4”, головні ролі в якому виконали Том Харді і Шарліз Терон, відбулася в травні цього року. Стрічка фактично провалилася у світовому прокаті, зібравши 374 млн доларів при бюджеті в 150 млн доларів. Таку саму суму продюсери витратили на рекламну кампанію.

Раніше повідомлялося про те, що Forbes склав рейтинг найзбитковіших фільмів літа.

Читайте також:  Вийшов календар про красу української культури

Шукайте деталі в групі Facebook