facebook

Укрпошта в Івано-Франківську отримала нового керівника

В. о. генерального директора УДППЗ «Укрпошта» І. Ткачук представив колективу Івано-Франківської дирекції нового керівника й оголосив наказ про перевірку.

1408643970_915559



В актовій залі Івано-Франківського поштамту в середу відбулася зустріч в. о. генерального директора держпідприємства «Укрпошта» Ігоря Ткачука з працівниками Івано-Франківської дирекції і її структурних підрозділів, пишуть Паралелі.

Як пише газета “Галичина”, ця зустріч з прикарпатськими поштовиками, яка тривала майже три години, була, по суті, екстреною, — рішення про це ухвалили буквально напередодні ввечері. Керівник «Укрпошти» найперше повідомив про те, міністерство інфраструктури України не погодило призначення на посаду Ярослава Щепанського, який до цього декілька місяців виконував обов’язки директора Івано-Франківської дирекції УДППЗ «Укрпошта». І представив Володимира Фалдину, який наразі тимчасово очолюватиме колектив поштовиків. А також оголосив наказ про призначення повної перевірки господарської і фінансової діяльності дирекції.

Кадрові зміни й необхідність проведення ґрунтовної перевірки в. о. генерального директора УДППЗ «Укрпошта» Ігор Ткачук мотивував насамперед двома основними причинами. Тим, по-перше, що сума збитків дирекції, яка в січні становила 400 тис. грн., за підсумками серпня зросла аж до 3,2 млн. грн. А по-друге, таке стрімке падіння «в мінус» видалося дивним на тлі того, що сусідні з нашою — Закарпатська і Тернопільська дирекції, де приблизно стільки ж, як і на Івано-Франківщині районів та відділень поштового зв’язку, працюють прибутково.

Я. Щепанський з початку цього тижня на лікарняному, отож з юридичної точки зору поки що залишається в. о. директора Івано-Франківської дирекції УДППЗ «Укрпошта».

 

Володимир Фалдина, який за цих непростих умов очолив один із найбільших в області трудових колективів — понад 2,8 тисячі фахівців, до цього дня працював у Києві, у генеральній дирекції на одній із найвідповідальніших посад — директором з безпеки УДППЗ «Укрпошта». Та сам він — з Івано-Франківська. У своєму короткому виступі В. Фалдина найперше висловив сподівання, що через діалог та спільними зусиллями дирекції і працівників її структурних підрозділів вдасться насамперед повернути в колектив здоровий морально-психологічний клімат й зосередитися на роботі, аби зупинити та подолати збитковість обласної дирекції.

Читайте також:  Світові ціни на нафту зросли

Шукайте деталі в групі Facebook