facebook

У Москві чоловік на очах у дітей викинув їх собаку з п’ятого поверху

Пес дивом залишився живий, хоча отримав серйозні травми.

1682332



Кримінальну справу про жорстоке поводження з тваринами порушено стосовно москвича, який викинув собаку з вікна п’ятого поверху. Про це повідомляє kp.ru з посиланням на прес-службу ГУ МВС по місту Москві.

Інцидент стався під час сімейної сварки в одній з квартир на вулиці Верхні поля на південному сході Москви. Чоловік з дружиною з’ясовували стосунки на підвищених тонах, не звертаючи уваги на присутність дітей – сина чотирьох і дочки трьох років.

Причину сварки в поліції не повідомляють, проте відомо, що в ході скандалу чоловік схопив домашню собаку породи чихуахуа, і викинув її у вікно з п’ятого поверху. Діти виявилися мимовільними свідками події, а їх мати, шокована таким вчинком чоловіка, написала заяву в поліцію.

За фактом жорстокого поводження з твариною порушено кримінальну справу. Як повідомили в прес-службі столичної поліції, пес дивом залишився живий, хоча отримав серйозні травми. Можливо, собаку доведеться приспати.

Якщо вина підозрюваного буде доведена, йому загрожує штраф до 80 тисяч рублів. Або позбавлення волі термінгом до півроку, в тому випадку якщо те, що трапилося, небажаним чином відіб’ється на психологічному стані дітей.

Раніше, користувачів мережі підкорила дружба 4-річної дівчинки Сієни і її 2-річного добермана Будди. В особистому Instagram-акаунті малятка безліч зворушливих знімків з собакою, яка супроводжує її всюди. На сьогоднішній день на її сторінку в соціальній мережі підписано більш як 122 тисяч осіб.

Читайте також:  Добровольця з Прикарпаття звинуватили в розбоях, угонах та викраденні людей (фото)

Шукайте деталі в групі Facebook