facebook

Водії франківських маршруток видурюють гроші у пільговиків

В Івано-Франківську водій машрутки обманув матір загиблого бійця “Айдару” Василя Білика Оксану Даниш та видурив у неї гроші за проїзд.

marl_18



Про це сама жінка написала на своїй сторінці у мережі Facebook, передає Фіртка.

“Сідаю сьогодні у міський автобус, на вході показую своє посвідчення члена сім’ї загиблого військовослужбовця, проходжу вглиб салону. Завжди так робила. Але водій попросив показати посвідчення ближче. Вертаюсь, показую. Він витягує звідкись” із широких штанін дублікатом бєсценного груза” папірчик у файлику з друкованим текстом, щось ніби звіряє, і , тицьнувши пальцем, резюмує: ” З вашої категорії пільгу знято! “. Я, вголос здивувавшись, що нас про це ніхто ніяк не повідомив, заплатила. Але тут до мене повернулась старша жінка, і сказала, що вона пенсіонерка, але теж заплатила. Мушу зазначити, що година була біля 13:00, тобто час, коли пенсіонери їздять без обмежень. І я посвідченням користувалась тільки у денний час, між 10 і 16 год. В інший час чесно платила”, – пише Оксана Даниш.

Жінку це насторожило і вона записала інформацію про перевізника та номер автобуса.

Потім, будучи у власних справах в міськраді, Оксана Даниш запитала, чи не відомо комусь про зняття пільг на проїзд містом. Сказали, що це брехня.

“Я залишила письмову заяву на ім’я мера, де виклала всю інфу про інцидент. Напевно, водій включив власновигаданий лохотрон і ” дає план по виручці”, – вважає вона.

“У травні, на День матері, Віктор Андрюсович зустрічався із родинами загиблих героїв, обіцяв всеможливу підтримку. Конкретно щодо безкоштовного проїзду містом, щоб не виникало непорозумінь з водіями відносно категорій пільговиків, обіцяв КОЖНОМУ члену родин загиблих видати ІМЕННЕ посвідчення для безкоштовного проїзду в міському транспорті. Вересень. Посвідчень ніхто не видав. Ще й з’явились водії, напевно юристи за покликанням, які віднайшли закони про зняття пільг…”, – написала Оксана Даниш.

Читайте також:  Водіїв маршруток покарали за бійку: одного звільнили, другому – догана

Нагадаємо, нещодавно в Івано-Франківську були вже два випадки, коли водії маршруток вимагали гроші у учасників АТО.

Шукайте деталі в групі Facebook