facebook

Мадонна нашльопала на сцені комедійну актрису

Американська поп-діва провела в Нью-Йорку концерт за участю Емі Шумер.

1684025


Учорашній концерт Мадонни в Нью-Йорку став однією з найбільш обговорюваних тем в мережі. Під час виступу на сцені скандальна співачка нашльопала комедійну актрису Емі Шумер, свою близьку подругу, пишуть західні ЗМІ.

Спочатку Мадонна нашльопала Шумер по попі, а потім задрала їй спідницю, демонструючи публіці напівпрозору білизну. Після цього виконавиця кілька разів штурхонула напарницю ногою і зробила разом з нею кілька пікантних рухів тілом.

У мережі багато користувачів засудили поведінку знаменитостей. Більшість з них зазначили, що Мадонна подає поганий приклад своїм дітям.

 

Голлівудська співачка підписала із Шумер контракт, згідно з яким та братиме участь у трьох її масштабних концертах. “Вгадайте, хто пройшов прослуховування у Мадонни і отримав роль? Побачимося в Нью-Йорку 16, 17 і 19 вересня”, – написала кілька днів тому Емі у Tвiтeрі.

Раніше на церемонії вручення нагород BRIT Awards Мадонна впала зі сцени. Вона пошкодила спину, але продовжила свій концертний номер.

Актриса Емі Шумер вже неодноразово була замішана в скандалах. На початку літа на врученні премії Peabody 2015 вона поцілувала свою колегу Тіну Фей, викликавши інтерес до своєї сексуальної орієнтації.

Читайте також:  Kozak System представили нову пісню “Не Моя” на слова В.Симоненка

Шукайте деталі в групі Facebook