facebook

Volkswagen відкличе півмільйона автомобілів в США

Автомобілі відкличуть через загрозу довкіллю.

1684741



Управління з охорони навколишнього середовища США (EPA) доручило німецькому автоконцерну Volkswagen відкликати 500 тис. машин через загрозу довкіллю.

Згідно з повідомленням, регулятор зажадав від автовиробника зняти з виробництва автомобілі, які обладнані засобом захисту довкілля від забруднення.

На думку EPA, відповідне програмне забезпечення працює тільки під час випробувань, але не в повсякденному житті. В результаті, автомобілі викидають у повітря більше за допустиму кількість забруднення, зокрема смогу, і викликають різні хвороби.

Volkswagen є найбільшим в Європі автовиробником, який об’єднує такі марки, як Volkswagen, Audi, Skoda, Seat. У підрозділ корпорації з виробництва автомобілів класу люкс входять відомі бренди Lamborghini, Bentley, Bugatti. Компанія випускає вантажний транспорт (через підрозділ Volkswagen Commercial Vehicles), а також марку Scania.

Як повідомляв Корреспондент.net, Volkswagen за підсумками 2014 року встановив нові рекорди продажів автомобілів, виручки і прибутку. Разом з тим концерн підтвердив прогноз рентабельності на цей рік і підвищив оцінку виручки.

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також:  Вже у Польщі? В Кракові госпіталізували чоловіка з підозрою на коронавірус

Шукайте деталі в групі Facebook