facebook

Барселона впевнено переграє Леванте в рідних стінах

Барселона обіграла Леванте з рахунком 4:1 у матчі 4-го туру чемпіонату Іспанії, який відбувся 20 вересня

1685472



Каталонська Барселона без проблем переграла Леванте в матчі 8-го туру чемпіонату Іспанії.

Барса з першого тайму нав’язала свою гру супернику, змусивши того більшу частину часу грати у своїй штрафній. У першому таймі каталонський клуб створив достатньо небезпечних моментів, але після ударів Мессі і Неймара м’яч летів вище воріт.

Леванте ж за перший тайм може похвалитися лише одним гольовим моментом. На 28-й хвилині Марті і Гілас кинулися в контратаку. Останній, отримавши м’яч перед штрафним суперника, включив техніку в боротьбі з Маскерано, після чого пробив з кількох метрів повз ворота.

Найцікавіше, а це голи, команди припасли на другий тайм. Першими рахунок у матчі відкрили футболісти Барселони. На 50-й хвилині Бартра після пасу верхом від Ліонеля Мессі прийняв м’яч на груди, після чого розстріляв ворота валенсійського клубу. Через шість хвилин Неймар подвоїв рахунок на табло, замкнувши передачу з флангу від Дані Алвеса.

На 61-й хвилині Неймар заробив пенальті у штрафному Леванте. З точки дали пробити Ліонелю Мессі і той не промазав, розвівши м’яч і голкіпера по різних сторонах воріт. Рахунок на табло став 3:0. Але на 66-й хвилині Леванте вдалося скоротити відставання в рахунку. Після розіграшу кутового, голкіпер Барселона Марк-Андре тер Штеген помилився на виході і вибив м’яч прямо на ногу Каседесу. Тому нічого не залишалося, як точно пробити по порожніх воротах – 3:1.

На 75-й хвилині арбітр призначив черговий пенальті у ворота Леванте. Тоді Феддаль у власній штрафній зніс Неймара. Пробити з точки довірили Мессі, який відправив снаряд вище воріт. Але на 90-й хвилині форвард Барселони виправив свою помилку. Мессі увірвався крізь захист у штрафну і пробив повз воротаря, встановивши остаточний результат матчу – 4:1.
Барселона – Леванте 4:1

Читайте також:  Батько Неймара прокоментував шанси свого сина на перехід в "Реал"

Голи: Бартра, 50, Неймар, 56, Мессі, 60 (пен), 90 – Касадесус, 66

На 75-й хвилині Мессі не забив пенальті

Шукайте деталі в групі Facebook