facebook

У Чернігівській області Правий сектор блокував кордон з Росією

Таким чином в організації вирішили підтримати продовольчу блокаду Криму на півдні країни.

1688054



Протягом години Правий сектор блокував автодорогу недалеко від місця перетину кордонів України, Росії та Білорусі – поблизу села Сеньківка Городнянського району Чернігівської області, повідомляє сайт 0462.ua.

Як зазначає видання, напередодні, 23 вересня, представники обласної організації партії Правий сектор провели політичну акцію: перекрили рух транспорту на автодорозі поблизу російсько-українського кордону.

“Перекриття руху – попередження влади. Таким чином ми підтримуємо дії патріотів по економічній і транспортній блокаді Криму. Не може так бути, що одні воюють, а інші торгують”, – прокоментував акцію голова обласної організації Правого сектора Олексій Корж.

Протягом години блокування автодороги на трасі вишикувалася черга з вантажівок.Легкові автомобілі та пасажирські автобуси представники Правого сектора пропускали, повідомляє видання.

“На одній з вантажівок, за кермом якої перебував іноземець, виявили російський прапорець, який далі не поїхав. А водія чекала “політінформація” щодо ситуації в Україні”, – йдеться в повідомленні.

Читайте також:  Кличко та "Правий сектор" виступили проти "Маршу рівності" в Києві

Шукайте деталі в групі Facebook