facebook

Члени сімей загиблих в АТО отримають пільги з міського бюджету

Департамент соціальної політики виконкому міської ради інформує, що з 1 липня 2015 року запроваджено новий порядок надання пільг окремим категоріям громадян з урахуванням середньомісячного сукупного доходу сім’ї, який передбачений постановою Кабінету Міністрів України від 04 червня 2015 року № 389.

pilgy-636x477



За інформацією директора департаменту соціальної політики Івано-Франнківської міської ради Олександри Заклинської, якщо середньомісячний дохід сім’ї з розрахунку на одну особу перевищує величину доходу, який дає право на податкову соціальну пільгу (1710 грн.) такі категорії як члени сімей загиблих під час проведення антитерористичної операції втрачають право на користування пільгою на  житлово-комунальні послуги з коштів державного бюджету.

З метою забезпечення соціальної справедливості та захищеності таких сімей, 17.09.2015 року на засіданні виконкому одноголосно прийнято рішення щодо розгляду на сесії Івано-Франківської міської ради пропозиції надати членам сімей  загиблих учасників АТО пільгу на оплату житлово-комунальних послуг у розмірів 100% з міського бюджету.

На чергову сесію Івано-Франківської міської ради буде подано проект щодо внесення змін  до Положення про порядок звільнення учасників бойових дій АТО, членів їх сімей, членів сімей загиблих під час участі в антитерористичній операції та учасників АТО, членів їх сімей – мешканців Івано-Франківська від сплати за житлово-комунальні послуги, яке затверджене рішенням сесії Івано-Франківської міської ради №1620-51  від 16.01.2015 року.

Пільги надаватимуться членам сімей загиблих учасників АТО з 01.07.2015 року з коштів міського бюджету.

Читайте також:  Блискуча підстава! Бойовики кілька днів обстрілюють один одного біля Мар'їнки, через українського прапора, який наш розвідник поставив між їх позиціями

Шукайте деталі в групі Facebook