facebook

Київське Динамо впевнено обіграло Говерлу

Динамо здобуло домашню перемогу в дев’ятому турі чемпіонату України.

1689061



Київське Динамо переграло ужгородську Говерлу в матчі дев’ятого туру чемпіонату України з рахунком 2:0 і зберегло лідерство в турнірній таблиці.

У першому таймі кияни повністю переграли суперника, граючись із ним. Говерла лічені рази перейшла центр поля, здебільшого думаючи про оборону. Часом здавалося, що команди отримали різні установки на матч: Динамо відпрацьовувати навіси в штрафну суперника, Говерла відбиватися від цих навісів і одразу віддавати м’яч назад супернику.

У такому руслі гра тривала до 33-ї хвилини, коли Динамо зіграло нестандартно і відкрило рахунок у матчі. Кравець блискуче обігрався в стінку з Ярмоленком (Андрій назад віддав пас п’ятою) на правому краю чужого штрафного, після чого впевненим ударом відправив м’яч у сітку.

Після перерви В’ячеслав Грозний випустив на поле Сергійчука, і гра Говерли перевтілилася – гості стали сміливіше йти вперед, Сергійчук кілька разів обіграв Хачеріді і Драговича, після чого пробивав по воротах.

Здавалося, Говерла загострить гру, але в цей момент класна контратака пройшла у Динамо. Сидорчук пройшов уперед правим флангом атаки, після чого чудово низом прострілив у чужу штрафну. Гусєв у результаті без особливих перешкод розстріляв ворота.

Після другого пропущеного м’яча Говерла знову зупинилася, та й Динамо не пішло добивати суперника. У підсумку фінальний свисток зафіксував рахунок 2:0 на користь лідера чемпіонату.

Динамо – Говерла 2:0

Голи: Кравець, 33, Гусєв, 60
За матеріалами: СПОРТ bigmir)net

Читайте також:  "Всім вклоняємось до землі": батьки зниклого на Говерлі 6-річного хлопчика подякували за порятунок сина

Шукайте деталі в групі Facebook