facebook

Наставник Маккабі: Кияни сьогодні були кращими, ніж ми

Головний тренер Маккабі Славіша Йоканович задоволений стараннями своїх гравців у матчі з Динамо.

1690494



“Я задоволений сьогоднішньою грою, незважаючи на поразку. Динамо забило на початку матчу, потім ще раз на початку другої половини, що істотно ускладнило виконання нашого завдання. Кияни сьогодні виявилися кращими, ніж ми. Нам потрібно більше ігор, щоб стати кращими, але водночас треба зосередитися на реальності і зрозуміти, що нам потрібно оптимізувати, щоб піднятися до рівня Динамо.

Я розумію, що нині є негативні думки. Я не дуже задоволений тим, що наші вболівальники розчаровані. Але ми повинні вивчити те, що сталося у матчі. Ми були близькі до того, щоб забити, однак не вийшло.

Футболісти зіграли у відповідності з планами, але гол на початку матчу зруйнував ці плани. Гравці зробили те, що змогли на цей час.

Що нам потрібно виправляти? Все. Сьогоднішні 90 хвилин матчу важко прийняти, але ми сьогодні  граємо з суперниками дуже високого рівня, і нам це нелегко.

Ми говоримо про Лігу чемпіонів – найпопулярніше змагання у світі. Ми боролися і здивували всіх, вийшовши в груповий етап. Ми будемо намагатися дивувати і далі. Нам це нелегко. Ліга чемпіонів за рівнем дуже відрізняється від чемпіонату Ізраїлю. Сподіваюся, в майбутньому у нас буде більше можливостей грати на такому високому рівні”, – сказав наставник Маккабі на післяматчевій прес-конференції.

Нагадаємо, раніше Корреспондент.net повідомляв, що Динамо з рахунком 2:0 обіграло Маккабі у другому матчі групового етапу Ліги чемпіонів.
За матеріалами: ua-football.com

Читайте також:  Українська дзюдоїстка виграла Гран-Прі в Дюссельдорфі

Шукайте деталі в групі Facebook