facebook

Наступного тижня ГПУ може внести до ВР подання щодо арешту Олега Ляшка

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко заявив, що наступного тижня Генеральна прокуратура України може внести подання до Верховної Ради щодо дозволу на затримання і арешт народних депутатів Дмитра Лінька, Андрія Лозового і самого Олега Ляшка.

lyashko_oleh_3_650x410



Про це нардеп заявив перед початком засідання в Апеляційному суді Києва, де має розглядатися скарга на арешт депутата Ігоря Мосійчука, передає кореспондент УНН.

“Вчора мені повідомили, дехто з депутатів коаліції, що їх попередили, що наступного тижня до парламенту Генпрокуратура збирається внести ще кілька подань на арешт депутатів від Радикальної партії. Зокрема, Андрій Лозовий, Дмитро Лінько. І зараз в офісі Порошенка обговорюють питання щодо внесення подання на моє затримання і арешт”, – сказав О.Ляшко.

Нагадаємо, Апеляційний суд міста Києва 2 жовтня планує продовжити розгляд скарги на арешт народного депутата Ігоря Мосійчука.

Печерський районний суд Києва 18 вересня заарештував І.Мосійчука на 2 місяці – до 15 листопада.

Як повідомляв УНН, 17 вересня Верховна Рада надала згоду на затримання та арешт народного депутата Ігоря Мосійчука. За відповідний проект постанови проголосували 262 народних депутати.

За інформацією ГПУ, І.Мосійчук підозрюється у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 4 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою), ч. 2, 3 ст. 296 (хуліганство), ч. 1, 2 ст. 350 (погроза або насильство щодо службової особи чи громадянина, який виконує громадський обов’язок), ч. 1 ст. 376 (втручання в діяльність судових органів), ч.1, 2 ст. 377 (погроза або насильство щодо судді, народного засідателя чи присяжного) КК України.

Читайте також:  Луценко зібрався ліквідувати Департамент спецрозслідувань, який займається справами Майдану, – нардеп

Шукайте деталі в групі Facebook