facebook

У центрі Франківська неадекватний водій після ДТП танцював на асфальті та копав м’яча

1 жовтня увечері на вулиці Січових Стрільців у Івано-Франківську незначна ДТП обернулася оригінальною пригодою.

12006568_1173520876010353_5616115493540288558_o_c67bf



“Ми сиділи у припаркованому автомобілі. Відчули удар у автівку. Вийшли з автомобіля, а з “Таврії” виходить водій і починає танцювати. Зрозуміли, що він неадекватний”, – розповідає пасажирка авто “Субару”.

На місце ДТП приїхали правоохоронці та медики. Винуватець ДТП у цей час вів себе неадекватно та копав м’яча біля автомобілів. “У нього, вроді, стан наркотичного сп’яніння”, – сказав лікар. Інспектори ДАІ повезли водія “Таврії” на експертизу. Очевидці події встигли сфотографувати екстравагантну поведінку шофера та виклали світлини у соціальній мережі.

“Тому водію десь близько сорока років. Звати його Ігор. Він так казав, що звати його Ігор.  Після того, як “Таврія” зачепила нашу машину, він зупинив авто, вийшов з-за керма і почав танцювати. Певно, він тренер якоїсь футбольної команди, бо дістава м’ячі зі своєї машини і пробував показувати трюки”, – розповідає дівчина з темним волоссям, яка сиділа у “Субару”.
“Я не власник машини, власник там”, – показує дівчина на хлопця з милицями і загіпсованою ногою.

“Шофера “Таврії” забрали на експертизу, він чи то під наркотиками, чи то обкурений. Ну з ним точно щось не те. Я приїхав недавно і лише оформляю ДТП”, – каже інспектор ДАІ.

Треба зазначити, що в результаті аварії не постраждали люди і зовсім мало постраждали автомобілі.

Читайте також:  За Драгомирчанами серйозна ДТП за участі мотоцикліста (ФОТО)

Шукайте деталі в групі Facebook