facebook

Незважаючи на загибель та поранення дітей, “шоу” нелюдів для “Лай ньюс” і “Звізди” продовжилось

“Під час організованих «ДНР» і «ЛНР» змагань “танчіків” трапився вибух у російському комплексі «Стріла-10». У результаті вибуху загинула дев’ятирічна дівчинка, хлопчика десяти років госпіталізовано…”, – про всі деталі трагедії повідомляє очевидець RadioSvoboda.

“Майже півтора року іде війна на території Донбасу. Зараз настало ілюзорне перемир’я. Мовчать автомати та кулемети, але



не затихають залпи пропаганди
численних засобів масового зомбування. Іде інформаційна, ідеологічна, економічна, етична і навіть релігійна війна. Жити у спотвореному російськими окупантами світі стає все важче. Ейфорія швидкого входження до жаданого “раю” – РФ – змінилися острахом невизначеності «другого Придністров’я».

У прихильників «ДНР» змінився настрій, тому кремлівські ляльководи зайнялися його підвищенням, влаштовуючи вистави та поширюючи інформацію про них у підконтрольних ЗМІ.

Нещодавно біля Торезу на танковому полігоні з подачі Кремля був організований так званий «танковий біатлон» між командами терористичних організацій «ДНР» і «ЛНР». На його проведення було виділено майже сто тисяч доларів. Це у той час, коли тисячі людей на Донбасі голодують і не мають коштів придбати собі їжу!

Побудовані трибуни у полі: для звичайних глядачів та поважних гостей. Закуплені й встановлені системи аудіо- та відео-супроводження. Це тоді, коли навколишні села – Тернове, Мануйлівка – лежать у руїнах. Пройшла широка реклама «танчиків» у ЗМІ і навіть у школах Тореза та інших окупованих міст та селищ. На мілітаристську виставу зібралось близько п’яти тисяч глядачів. Під час змагань на виставковому майданчику трапився вибух у протиповітряному комплексі на гусеничній ході – «Стріла-10». У результаті вибуху загинула дев’ятирічна дівчинка, хлопчика десяти років госпіталізовано

Майже відразу російські телеканали поширили заяву речника так званої «ДНР» Басуріна про те, що українська сторона здійснила жахливий теракт. Людям із невикривленим світосприйняттям зрозуміло, що це брехня. По-перше, говорили про танк, БТР, а на справді була «Стріла-10», взята ЗС РФ на озброєння 2005 року. Цей факт є доказом прямого постачання зброї Росією бойовикам, тому про нього сором’язливо промовчали. По-друге, викликає подив, як на виставі у полі опинилися п’ять тисяч так званих глядачів… Насправді їх звозили звідусіль на «реквізованих маршрутках». І все це заради красивої картинки на телеканалах «Лайф ньюс», «Звезды» та інших рупорів Кремля!

Читайте також:  На Бахмутському напрямку загинув військовий з Івано-Франківщини Михайло Вінтоняк

Незважаючи на загибель дівчинки, перегони були продовженні і, як повідомляють, 29 вересня «успішно завершені». Вже анонсовані перегони на БТР між командами бойовиків «ДНР» та «ЛНР».

Аморальність подібних вистав є неспростовною. Продовжують гинути мирні люди на мінах і розтяжках. У людей нема роботи, грошей, нічого їсти. Сотні будинків зруйновані. Не за горами осінні дощі та вітри, а потім прийдуть зимові морози і сніги. Так звана «влада» «ДНР» та її кремлівські хазяї і не думають відновлювати зруйноване, влаштовувати «робочі місця». Натомість вони влаштовують «вистави», забувши про хліб!

Люди не розуміють, як виживати, що буде далі. Яке нове випробування вигадає для них кремлівський блазень?

Людям остогидла війна… Штучні бар’єри розділили людей. Ідеологічне забарвлення зникло, як крихке мереживо. Мешканці окупованого Донбасу приходять до прозріння й усвідомлення того, що ніякого «русского мира» нема і не було, СРСР давно зник, а жаданий рубль зробив їх ще біднішими. Боляче дивитися в обличчя земляків, колись усміхнених, а тепер сірих від відчаю та невпевненості у майбутньому”.

Джерело – http://www.radiosvoboda.org/content/article/27284010.html

Шукайте деталі в групі Facebook