facebook

Орегонський стрілок розстріляв власний клас

Судмедексперт упізнав 26-річного Крістофера Шона Харпера Мерсера.

1692121



Американець, який застрелив дев’ять осіб і поранив ще стільки ж в четвер в Коледжі Умпква в американському місті Роузбург (штат Орегон), був учнем у класі, в якому вчинив розправу, повідомив шериф округу Даглас Джон Хенлін, передає ТАСС.

“Судовий медексперт упізнав його як 26-річного Крістофера Шона Харпера Мерсера. Він навчався в класі, де сталася стрілянина”, – інформував він, не уточнивши, проте, коли і який термін той проходив навчання.

Алекс Фрір з коледжу Умпква згадав, що в минулому семестрі Мерсер допомагав встановлювати декорації для постановки театрального гуртка.

“Він був звичайний юнак, як і всі інші. Тільки трохи дивний, ніби відсутній весь час”, – розповів він телебаченню.

Згідно з наявною інформацією, Мерсер кілька років тому переїхав з матір’ю зі штату Каліфорнія в Орегон. Його батько Іен Мерсер, який проживає в Тарзані (штат Каліфорнія), не може повірити в те, що трапилося.

“Як і всі, я шокований”, – визнав він.

За відгуками сусідів, син з матір’ю, яка працювала доглядальницею, вели відокремлений спосіб життя. Юнак “здавався реально недружнім”, за звичаєм вечорами “сидів сам по собі на балконі з ліхтариком”, згадує сусідка Бронет Харт. Вона чула, як у день трагедії мати Мерсера “плакала ридма”.

Раніше смерть орегонського стрілка підтвердив окружний шериф.

Читайте також:  В Україні з'явиться універсальна соціальна допомога малозабезпеченим: названа дата запуску програми

Шукайте деталі в групі Facebook